Expresseninsändares Dreamteam

Expressen torsd 18 nov 2010 Läsarnas Expressen. Insändare från Claes Thulin. ”Från kaos och kris till framgång med rätt kandidater och rätt strategi.” Ta ställning till väljargrupper som glömdes bort. Ungdomar och nya svenskar som står utanför arbetsmarknaden. Som protesterade genom att inte rösta. Kandidaterna för dem är SSUs Jytte Guteland, som skulle kunna förmå passiviserade ungdomar att anstränga sig.  Anders Lago, kommunalråd Södertälje, som väckt uppmärksamhet internationellt genom att ta på sig ansvaret för fler irakiska flyktingar än USA och Kanada ihop. Dreamteamet för Cl. Thulin vore Lago som partiledare och partisekreterarämbetet delat mellan Jytte Guteland och Mikael Damberg.

Nästan 1500 pers har besvarat Expressens enkät om framtiden för Thomas Östros och Ibrahim Baylan. 91 procent tror att Östros måste avgå.

Expressens Dagens SMS från Anders i Hässelby:  Läste med förvåning att Sven-Otto Littorin skulle bli gästforskare vid Stanforduniversitetet. Var det inte han som hade köpt sin akademiska examen på nätet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s